Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

Ριζικές αλλαγές στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η νέα διοίκηση με πρόεδρο τον Ζήση Βρύζα συνεδρίασε εκτάκτως και με γνώμονα την προστασία της ομάδος, αποφάσισε να πραγματοποιήσει ριζικές αλλαγές στην λειτουργία της ΠΑΕ.

Όσον αφορά τα γραφεία της ΠΑΕ:
- Εξαφανίζονται όλα τα ραδιόφωνα και οι τηλεοράσεις από τα γραφεία της ομάδος ενώ οι υπολογιστές στα γραφεία θα έχουν internet μόνο για το κεντρικό site της ΠΑΕ.
- Απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε αναμετάδοση τηλεοπτικών οι ραδιοφωνικών συζητήσεων εντός των γραφείων της ΠΑΕ χωρίς την έγγραφη άδεια του προέδρου.
- Επίσης απαγορεύεται η ανάγνωση όλων των εφημερίδων, ειδικά των αθλητικών, και όλων των εντύπων εκτός των: «Το Παιδί μου και Εγώ», «National Geographic», “Cosmopolitan” και «Ανατολίτικη Μαγειρική».

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι:
Στις θύρες του γηπέδου, στα διαζώματα, θα τοποθετηθούν τσουλήθρες, σε ασορτί χρώμα, όπως αυτές που έχουν τα αεροπλάνα για ώρα ανάγκης. Αυτές θα πιάνουν κάθετα όλη την κερκίδα από πάνω μέχρι κάτω στα κάγκελα.

Όποιος από τους φιλάθλους κράξει, γκρινιάξει ή βρίσει μέλος της διοίκησης, των παικτών ή του τεχνικού επιτελείου, οι διπλανοί του θα τον μαγκώνουν και θα τον πετάνε μες την τσουλήθρα και από κει υπάλληλοι του γηπέδου θα τον πετάνε εκτός γηπέδου.

Αν ο ίδιος φίλαθλος πιαστεί να κράζει, γκρινιάζει ή βρίζει σε δύο αγώνες, τότε θα περνάει σε ειδική αίθουσα του γηπέδου, όπου θα του γίνεται τατουάζ μια μαύρη βούλα στο μέτωπο, όπως έχουν οι Ινδοί, και θα του απαγορεύεται η είσοδος στο γήπεδο ισοβίως.

Όσον αφορά το έξω-αγωνιστικό κομμάτι:
Κάτι πήρε το αυτί μου για ένα μυστικό σχέδιο με την ονομασία «Ασπρόμαυρη έρημος». Το πλάνο έχει ως εξής:

Θα επιχειρηθεί να δημιουργηθεί κατάλληλο κλίμα ώστε να μαζευτούν σε ένα μέρος οι «γνωστοί-άγνωστοι» που δημιούργησαν τα επεισόδια στην Σουρωτή.
Εκεί θα υπάρχουν κρυμμένοι άντρες ειδικής ομάδας καταστολής από το εξωτερικό, που θα τους μπουζουριάσουν σε κλούβες και θα τους στείλουν στο Αφγανιστάν να πολεμήσουν με τους Ταλιμπάν για να βγάλουν το άχτι τους.
Ο πρωθυπουργός του Αφγανιστάν χαιρέτησε το μέτρο και ευχαριστεί ιδιαίτερα την διοίκηση για την πρωτοβουλία της.
Μάλιστα κάτι ακούγεται ότι υπάρχει κρυφή συμφωνία με την διοίκηση και άλλων ομάδων για σύμπραξη στον συγκεκριμένο τομέα.

...........................
Φιλικά
New Yorker
newyorker4paok.blogspot.com
Facebook: NewYorkerPAOK
PAOKMania

1 σχόλιο: