Τρίτη 12 Μαΐου 2009

Αλλάξτε ομάδα

Η δημοσιογραφία είναι περίεργο επάγγελμα. Θέλει ψυχή για να κουνηθεί το μολύβι και να γράψει.
Ψυχή που έλειψε τις τελευταίες μέρες από μερικούς δημοσιογράφους της πόλης μετά την ήττα. Άμα άκουγες τα ράδια και διάβαζες τις εφημερίδες της πόλης, νόμιζες ότι ήρθε το τέλος της ομάδας.

Κύριοι, στα εύκολα όλοι γράφουμε ύμνους, στα δύσκολα σας θέλουμε. Να ενώσετε τον κόσμο και να του δώσετε κουράγιο. Πολλοί δεν σταθήκατε στο ύψος των περιστάσεων. Αναλωθήκατε σε εύκολα κατηγορητήρια, εξορκισμούς και λαϊκά δικαστήρια.
Μόνο καταστροφές ξέρετε να περιγράφετε και αν δεν τις βρείτε τις δημιουργείτε.

Ε λοιπόν, σας έχω πρόταση:
Σας προκαλώ να διαβάσετε τα posts του paokmania.

Θα μπορούσατε να διδαχθείτε πολλά από τον απλό οπαδό της ομάδας που εκεί στο site «αδειάζει» την ψυχή του. Χωρίς προσωπικό κέρδος ή επίβλεψη, χωρίς το κυνήγι της εύκολης λύσης του κατηγορούμε τους πάντες και τα πάντα για ένα εύκολο άρθρο. Χωρίς ντεμέκ και παρωπίδες.

Μερικά κείμενα είναι διαμάντια γραφής που πολλοί δημοσιογράφοι θα τα ζήλευαν.
Όλα έχουν έναν παλμό απερίγραπτο, μία αγνότητα και ένα πάθος μοναδικό που αποδεικνύει την ποιότητα αυτού του λαού.

Μετά την ήττα ήμουν να κρεμαστώ. Πήγα στο forum και μοιράστηκα μερικά πράγματα με φίλους και ηρέμισα. Πήρα τα πάνω μου και τηλεφώνησα ένα Λαρισαίο φίλο που έχω, και του περιέγραψα με γλαφυρές λεπτομέρειες τι θα τους κάνουμε την Τετάρτη...

Σε κάθε άρθρο ή post μπορώ να διαβάσω 10, 20, 30 σχόλια και να δημιουργήσω άποψη. Απεναντίας όταν ακούς ράδιο ή διαβάζεις εφημερίδες, διαβάζεις την άποψη ενός.
Και αυτός ο ένας δεν ξέρεις ποιανού γνώμη εκφράζει.

Κύριοι, ο λαός του ΠΑΟΚ δεν τρωει παπά άλλο. Βρήκε μέσο να εκφραστεί και δεν σας έχει ανάγκη.
Αν δεν μπορείτε να εκφράσετε αυτόν τον μεγαλειώδη λαό που χειροκροτούσε την ομάδα παρά την πρώτη της ήττα φέτος στην Τούμπα, αλλάξτε ομάδα. Γράψτε για άλλες ομάδες που οι οπαδοί τους τρωνε παραμύθι. Έχει πολλές τέτοιες η Σούπερ-λίγδα.

Φιλικά
New Yorker
newyorker4paok.blogspot.com


Υ.Γ. 1
Και εγώ τα πήρα με τον Γκαρσία, αλλά προτιμώ να έχω στην ομάδα παίχτες σαν τον Πάμπλο παρά σαν τον Καραγκούνη που έβαλε το γκολ και φιλούσε το μαύρο περιβραχιόνιο. Τι ήθελε να αποδείξει δεν κατάλαβα.

Υ.Γ. 2
Και όπως λέμε στο forum:
Τον νου σας ΡΕΜΑΛΙΑ. Τον Ζαγοράκη και τα μάτια σας!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου