Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009

Άραβες επενδυτές στον ΠΑΟΚ

Για ακόμη μια φορά ο δαιμόνιος δημοσιογράφος New Yorker ήταν στην Τούμπα και σας μεταφέρει τα δρώμενα από τις μυστικές συναντήσεις της διοίκησης με υποψήφιους Άραβες επενδυτές.

Σας μεταφέρω ότι μου περιέγραψε ο γραμματέας του Άραβα πρίγκιπα Αλ-Νιούγ Ο΄Ρκερίμ, που ήταν παρών στις συζητήσεις.

..................
Οι Άραβες είχαν φτάσει από νωρίς στα γραφεία του ΠΑΟΚ όπου τους υποδέχτηκαν ο Ζαγοράκης με τον Βρύζα.


Η αντιπροσωπεία τους αποτελούνταν από τον πρίγκιπα Πιδάτ Ετόλ Ιμάν, τον Εμίρη Φακδέ Ρεντίμ, τον Αγά Αμιέτ Ο΄Θρύν και τον έμπιστο σύμβουλο του Βαζ Ελί Μπιν Εντές.

Η συζήτηση έγινε σε θερμό κλίμα όπου οι Άραβες εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους να επενδύσουν στον ΠΑΟΚ. Η πρόταση τους περιλαμβάνει μια αρχική επένδυση που θα φτάνει τα 2 εκατομμύρια βαρέλια από την προσωπική πετρελαιοπηγή του πρίγκιπα.
Από ότι μου εμπιστεύτηκε ο Αλ-Νιούγ Ο΄Ρκερίμ, ο πρίγκιπας θέλει να μπει στο μάτι των Ευρωπαίων επιχειρηματιών που έχουν μεγάλες ομάδες όπως η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα και να φτιάξει την δικιά του ποδοσφαιρική αυτοκρατορία.

Οι Άραβες συμφώνησαν να παραμείνει η διοίκηση όπως έχει σήμερα και παρέδωσαν
λίστα με τα αιτήματα και τις υποχρεώσεις τους.

- Εκτός από την αρχική επένδυση σε μετρητά, θα αναλάβουν την κατασκευή γηπέδου χωρητικότητας 80.000 θεατών. Σε κάθε αγώνα θα έρχονται με μισθωμένα τσάρτερ από το πριγκιπάτο περί τους 40.000 άραβες φίλαθλοι, που με τις ασπρόμαυρες κελεμπίες και τα μαντήλια στο κεφάλι θα δημιουργούν φανταστική ατμόσφαιρα.


- Θα διανέμεται δωρεάν βενζίνη και πετρέλαιο θέρμανσης σε όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, ενώ θα δίδεται έκπτωση 50% σε αγορά αυτοκινήτου αραβικής προέλευσης.
- Σε όλη τη
ν Ελλάδα θα διατίθενται πολυτελή μέσα που θα μεταφέρουν δωρεάν τους φιλάθλους όπου παίζει η ομάδα.
- Ο ΠΑΟΚ θα είναι η επίσημη ομάδα του πριγκιπάτου, ενώ το Al Jazeera θα μεταδίδει όλους τους αγώνες ζωντανά σε όλη την επικράτεια, κατά την διάρκεια των οποίων απαγορεύεται κάθε είδους εργασία ή απασχόλησης.
- Ο δικέφαλος αετός θα γίνει το σύμβολο του πριγκιπάτου και θα μπει στην σημαία καθώς και στις κελεμπίες όλων των πολιτών. Ο ύμνος του ΠΑΟΚ θα διδάσκεται σε όλα τα σχολεία μαζί με την ιστορία της ομάδος.

Πριν φύγουνε, ο Αλ-Νιούγ Ο΄Ρκερίμ παρέδωσε στον Ζαγοράκη μια ακόμα λίστα με μερικές σκέψεις του, την οποία σας μεταδίδω αυτολεξεί:

- Ο ύμνος του ΠΑΟΚ θα διασκευαστεί σε τσιφτετελέ έκδοση και θα γυριστεί ειδικό βιντεοκλίπ με πρωταγωνίστρια την Σακίρα.
- Στο νέο γήπεδο, κατά την διάρκεια της παύσης του ημιχρόνου οι θεατές θα παρακολουθούν σόου με Αραβικά μπαλέτα, ενώ όσο παίζεται μπάλα εξωτικές χορεύτριες θα υπάρχουν κατά μήκος όλου του γηπέδου για να διασκεδάζουν τους θεατές.
- Στα VIP του νέου γηπέδου θα σερβίρεται, κατά παραγγελία, ναργιλές με επιλογή τριών καπνών (Μαροκινό, μαύρο Λιβύης και Αφγανέζικο light).




..................
Οι Άραβες δήλωσαν κατενθουσιασμένοι στην προοπτική να επενδύσουν στον ΠΑΟΚ και φεύγοντας ευχαρίστησαν θερμά τον Θόδωρο και τον Ζήση για την φιλοξενία τους. Η διοίκηση δεσμεύτηκε να εξετάσει σοβαρά την πρόταση του πρίγκιπα και να απαντήσει σύντομα.

Υ.Γ.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Αλ-Νιούγ Ο΄Ρκερίμ για την αποκλειστικότητα και την εμπιστοσύνη του.

....
Φιλικά
New Yorker
newyorker4paok.blogspot.com
Facebook: NewYorkerPAOK
PAOKMania


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου