Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

Φέτος βγάλτε τις...φούστες

Η προτροπή δεν αφορά το ασθενές φύλο, που λόγω καλοκαιριού, θα γεμίσει τις παραλίες με καλλίγραμμα κορμιά παντός σχήματος και μεγέθους.

Αφορά τις «μεγάλες» ομάδες της σούπερ-λίγκας (ενίοτε, λόγω πρότινος ατίμου βίου, γνωστή και ως σούπερ-λίγδα, σούπερ-λίμπα, σούπα-λίγκα και άλλα παρόμοια).

Αναφέρομαι στους αντιπάλους του ΠΑΟΚ στην διεκδίκηση του φετινού πρωταθλήματος.
(Παρακαλούνται οι φίλαθλοι μικρής ομάδας που επισκέφτηκαν την περιοχή του αεροδρομίου τρεις-τέσσερις τις τελευταίες μέρες και παραμυθιάστηκαν ότι πάνε για πρωτάθλημα, να σταματήσουν να διαβάζουν).

Σε κοντά δυο μήνες ξεκινάει η νέα ποδοσφαιρική χρονιά και ως φίλαθλος του ΠΑΟΚ θα ήθελα να κάνω μια παράκληση:

Φέτος, βγάλτε τις φούστες..

Πάτε στην ντουλάπα σας, βρείτε τα ξεχασμένα παντελόνια σας, φορέστε ένα από τα επίσημα, σηκώστε το τηλέφωνο και δώστε εντολή στους υποταχτικούς σας – ναι, αυτούς που κάποτε φορούσαν μαύρα και τώρα τους κάνατε πιο έγχρωμους - να επιτρέψουν να γίνει φέτος «καθαρό» πρωτάθλημα.

Φέτος, όπως κάθε χρόνο, κάνατε μεταγραφές που σε χρήματα ξεπερνούν ολόκληρο το μπάτζετ του ΠΑΟΚ για τουλάχιστον 2-3 χρόνια. Πήρατε παίκτες ονόματα από μεγάλες ομάδες. Ρίξατε μπόλικο χρήμα, κερδίσατε τις εντυπώσεις, βγάλατε φωτογραφίες με τα αστέρια σας.

Βάλτε λοιπόν τις πανάκριβες ομάδες σας στο γήπεδο να κερδίσουν από μόνες τους.

Δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα. Μπορείτε και χωρίς τους υποταχτικούς. Έντεκα εμείς έντεκα και εσείς. Αν δεν θέλετε οι ίδιοι να νιώσετε την περηφάνια των Γιαννακοπουλέων του μπάσκετ, χαρίστε την τουλάχιστον στους φιλάθλους σας που τρέχουν στα αεροδρόμια.

...
Αν έχετε λοιπόν τα ... πνευμόνια, να αντιμετωπίσετε τον ΠΑΟΚ στα ίσα όπως του αρμόζει, αφήστε τους ποδοσφαιριστές να κάνουν αυτό που ξέρουν χωρίς παρεμβολές.

Αν δεν μπορείτε να το κάνετε, πάτε στην γνωστή ντουλάπα, διαλέξτε μια εμπριμέ, ανάψτε ένα πούρο και καμαρώστε τα χάλια σας για ακόμα μια φορά.

Φιλικά
New Yorker
newyorker4paok.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου